Can Someone Help Me With 5 Math Problems Please?

Question 21 (Multiple Choice Worth 1 points)
[5.04] MA.7.A.1.2
Otto mixed spices to create his own Italian seasoning. He used fifteen percent garlic powder. Which of the following shows the percent equation and solution for how many tablespoons of garlic powder he uses to create thirty tablespoons of the seasoning?
thirty equals zero point one five times a; a equals two hundred
a equals zero point one five times thirty; a equals four point five
a equals zero point one five times thirty; a equals two hundred
thirty equals zero point one five times a; a equals four point five
Question 26
A number is increased by 40%, or 360. What is the original number?
257
320
600
900
Question 11 (Multiple Choice Worth 1 points)
[5.07] MA.7.A.1.2
After how many months will Rita pay one hundred dollars in simple annual interest on a credit card that charges twelve percent on her five hundred dollars balance?
2 months
4 months
fourteen months
twenty months
Question 13 (Multiple Choice Worth 1 points)
[5.06] MA.7.A.1.2
Which of the following statements represents the highest amount?
Salary before a fifteen percent pay raise to forty thousand dollars
Income on a forty thousand dollar salary after fifteen percent income tax
Salary before a fifteen percent pay cut to forty thousand dollars
fifteen percent commission on forty thousand dollars
Question 9 (Multiple Choice Worth 1 points)
[5.03] MA.7.A.1.2
Kenny goes shopping for school clothes during a tax−free weekend, and he saves six percent sales tax. Use a percent proportion to determine how much he would have to spend to save thirty dollars. Which of the following is true?
The solution is eighteen dollars, and is a denominator in the proportion.
The solution is eighteen dollars, and is a numerator in the proportion.
The solution is five hundred dollars, and is a denominator in the proportion.
The solution is five hundred dollars, and is a numerator in the proportion.

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Can Someone Help Me With 5 Math Problems Please?”

  1. Battleax says:

    21)
    15/100 = x/30
    cross multiply:
    15(30) = 100x
    450 = 100x
    450/100 = x = 4.5 tablespoons per 30 tablespoons
    second answer
    26)
    0.40x = 360
    x = 360/0.40 = 900
    fourth choice
    11)
    12% annual is roughly 1% monthly
    1% = 0.01
    0.01(500) = $5
    $100/$5 = 20 months
    fourth choice
    13)
    x(1.15) = 40,000
    x = 40,000/1.15 = $34,782.61
    40,000(0.85) = $34,000
    0.85x = 40,000
    x = 40,000/0.85 = $47,058.82
    40,000(0.15) = $6000
    The third choice is the highest amount.
    9)
    0.06x = 30
    x = 30/0.06 = $500
    fourth choice
    – .–

Powered by WordPress | Designed by: free css template | Thanks to hostgator coupon and web hosting reviews